Pražský labužník : Nejzajímavější recepty české restaurace GoldeneStadt Dušana Hubáčka v Mnichově - Morava, Jiří (Sfinga, 1991)
Goldene Stadt (restaurace česká mnichovská) - kuchyně česká - receptykuchařské - Mnichov