Křižovatka zdraví. Vaříme makrobioticky - Průchová, Jarmila (Bohemia, 1994)
Makrobiotické recepty oblíbených českých, moravských a slovenských pokrmů, zasvěcené rady pro makrobiotiky, kteří jsou nuceni jíst v závodech veřejného stravování