Hovory u Spejblů : Příběhy z divadla i ze života - Grym, Pavel (Západočeské nakladatelství, 1990)
Vzpomínky loutkoherců, zpěváků, výtvarníků a všech ostatních, kteří se podíleli na šedesátileté tradici Divadla S+H