Vladimíra Čerepková : beatnická femme fatale - Horáčková, Alice, 1980- (Argo, 2014)
Biografie české beatnické básnířky Vladimíry Čerepkové (1946-2013), která zazářila v 60. letech a později žila v pařížské emigraci.