Rýmy paní Meluzíny - Novák, Petr (Grada Publishing, 2014)
Veselé říkanky pro děti od 5 let, které pobaví a navíc pomohou s rozvojem slovní zásoby a čtení. Knížka se jen hemží neotřelými metaforami, barvitými a fantaskními obrazy, vtipnými příběhy a sympatickými nadpřirozenými bytostmi, které berou zodpovědnost za vývoj počasí do vlastních rukou.