Pod maskou měsíce - Deveraux, Jude (Baronet, 2013)
Sophie Kincaidová dostala kopačky, a tak se uchýlí na místo, které její kamarádka z univerzity Kim Aldredgeová označuje za nebe na zemi. Sophiina první zkušenost s Edileanem se však za nebeskou označit nedá: poté, co se jí rozbije auto na vesnické ulici, ji skoro přejede uhánějící sporťák. Sophie řekne řidiči své mínění pěkně od plic a brzy už si celé městečko povídá o tom, jak si nová návštěvnice podala zahořklého doktora Reedea Aldredge. Není to však poprvé, co se překrásná umělkyně pomstila, přivezla si s sebou totiž něco, co by mohlo zničit jejímu bývalému příteli celou budoucnost. I Reede Aldredge má svá tajemství, včetně touhy přiblížit se nádherné krásce, která mu obrátila život vzhůru nohama. Pod noční oblohou vypadají jejich masky kouzelně - neobrátí se však při prvním paprsku úsvitu v prach?