Medovníček a řeka Modrávka - Lebeda, Jan (Brána, 2014)
Malí čtenáři, ale i jejich rodiče jistě uvítají další knížku o veselém skřítku Medovníčkovi, který se stará o včelky a má rád i ostatní zvířátka, ale i děti. Při svých lesních toulkách objeví říčku Modrávku, skamarádí se s malým Filípkem, ptáčkem ledňáčkem, s říčním orlem zachrání z rozvodněné říčky štěňátko jezevčíka, přestěhuje kapry, pomůže včelímu roji a zažije celou řadu dalších dobrodružství. Jako všechny předchozí knížky o Medovníčkovi i tuto ilustrovala svými půvabnými obrázky paní Zdeňka Študlarová.