Moje ruka touží po meči - Sedgwick, Marcus (Albatros, 2009)
V hlubokých lesích staré Evropy neúprosně padá sníh. Zima převzala vládu nad celou krajinou. Nelítostný netvor pobíjí dobytek ve vesnici, která je zasvěcena smrti.