Nedostižná - Barker, Margaret (Romance (Harlequin), 2000)
Román pro ženy. Jako šestnáctiletá hlídala Tessa malou Francesku a přihlížela manželskému štěstí Maxe a jeho ženy Catherine. Nyní po letech Tessa potkává Maxe znovu a zjišťuje, že už to není ten bezstarostný mladík, jakým před smrtí své manželky býval