Tafík a Štětečkova vzduchoplavba - Boehme, Julia (Grada, 2014)
Tafík je malý surikatí kluk, který má veliký sen - chtěl by se dozvědět, co se nachází za vzdáleným tajuplným pahorkem. Pojďte tam nakouknout spolu s ním!