Utajená obrazárna - Woodová, Maryrose (JOTA, 2013)
Ačkoli má slečna vychovatelka na děti dobrý vliv, vánoční večírek paní domu proměnili v hon a téměř zničili starobylé sídlo Ashtonů. Zatímco probíhají opravy, Ashtonovi s Penelopou a dětmi se přechodně stěhují do Londýna. Penelopa je v sedmém nebi, neboť hlavní město nabízí tolik možností, jak může svoje mimořádné žáčky vzdělávat. Zároveň je plné všelijakých nástrah. Třeba medvědí čepice palácových stráží dohánějí děti k šílenství, nemluvě o holubech, které v jednom kuse pronásledují. Ovšem na procházkách Londýnem se malí uličníci dozvídají také hodně o sobě a nečekaný průběh událostí poodhalí nejen jejich, ale i Penelopinu tajuplnou minulost.