Rostliny v květináčích a dalších nádobách (Sun, 2011)
Kniha Rostliny v květináčích a dalších nádobách vám nabízí užitečné informace o rozličných možnostech, jež se nabízejí při pěstování rostlin v nádobách. Texty jsou doplněny překrásnými fotografiemi, schematickými nákresy, přibližujícími různé tipy na uspořádání rostlin, a přehlednými návody na postup při jednotlivých pěstitelských pracích. Každé zákoutí, kterým se náš domov otevírá ven, tedy terasa, balkon, veranda, ale třeba jen okno, se může stát naším vlastním kouskem přírody. Abychom se mohli radovat z pěstování krásných rostlin, opravdu nepotřebujeme zahrádku.