Ohnivý ostrov - Freeman, Kimberley (Alpress, 2014)
Tilly se naivně domnívá, že si ji Jasper vzal z lásky. Brzy pozná, že manžel je lhář a násilník. Při jedné z potyček vznikne požár a Jasper uhoří. Tilly se bojí obvinění z vraždy a raději prchá na vzdálený Ohnivý ostrov. Tam přijme místo chůvy u ředitele věznice, v níž si odpykávají trest nejtěžší zločinci. Jenže aby mohla začít nový život, musí se vyrovnat s minulostí...