Věř v mou lásku - Lázničková, Petra (Erika, 2011)
Když se city perou s rozumem nebývá výsledek vždy jednoznačný. Šestnáctiletá Katka se s obtížemi vyrovnává s partnery své matky. Často dřív jedná než přemýšlí, a občas se kvůli tomu dostává do problémů.