Topíme se v sobě - Wilderová, Jasinda (Euromedia Group - Knižní klub, 2015)
Becca de Rosaová ani Jason Dorsey nenacházejí štěstí v životě snadno. Potýkají se s mnohým trápením ve svém okolí a oba by rádi pro sebe ukradli alespoň kousek štěstí. Becca se snaží být nablízku své nejlepší kamarádce Nell v jejím zármutku poté, co přišla při tragické nehodě o přítele Kylea. Právě jejich společné přátelství svádí Beccu dohromady s Jasonem, sympatickým talentovaným hráčem amerického fotbalu. Jason chtěl původně pozvat na rande Nell, ale osud tomu chtěl jinak, a on pozval místo toho Beccu. Když už se zdá, že by mohli být oba o trochu šťastnější... spolu, opět narážejí na barikády ve svém nejbližším okolí.