Čarodějnice Kanihůra - Petrová, Simona (Brána, 2016)
Pohádková knížka o staré čarodějnici Kanihůře, která ovládá moci zlé i dobré, zná všechny možné byliny a kamarádí se s ostatními čarodějnicemi i jinými pohádkovými bytostmi. Jako správná čarodějnice létá na koštěti, ale dokáže se postarat i o opuštěné výří mláďátko, aby nezahynulo.