Dobrodružný svět Zdeňka Buriana - Müller, Ondřej (Albatros, 2016)
Je symbolem dobrodružství, romantiky a exotiky. Mistr Zdeněk Burian byl, je a vždy bude nezaměnitelnou ikonou; malířem našeho dětství... Vstupte do světa jeho příběhů a fascinujících ilustrací - vůbec poprvé máte nyní možnost prohlédnout si je v jediněčné nejvyšší technické kvalitě. Poznejte ranou tvorbu geniálního malíře, který dokázal dát příběhům duši.