K nezaplacení - Miller, Raine (Baronet, 2015)
Lord Rothvale má nepřeberné množství problémů, ale jeho život se zkomplikuje ještě víc, když se na jeho panství objeví nádherná umělecká restaurátorka Gabriela Hargreavová. Jakmile zjistí, že není tou ženou, co se původně domníval, dokáže myslet jen na to, jak úžasné bylo držet zelenookou krásku v náručí. Dominantní stránka Ivanovy osobnosti nebere "ne" jako odpověď, a tak začíná hon na laň. Gabriela ho musí naučit několik věcí o životě, aby společně dospěli ke stejnému závěru, tedy že to, co našli jeden v druhém je skutečně k nezaplacení.