Vražda v Alphabet City - Harrisová, Lee (Motto, 2014)
Jane Bauerová, povýšená na detektiva prvního stupně newyorského policejního oddělení, je po téměř fatálním střetu s vrahem zpátky ve službě. Zatímco ona je nadšená, že je v práci, její nový případ neslibuje příliš velkou šanci na vyřešení. Před osmi lety bylo nalezeno tělo Andersona Strattona. Na místě se nenašly stopy, které by nasvědčovaly, že by Stratton zemřel násilnou smrtí, a přestože nezanechal dopis na rozloučenou, případ byl uzavřen jako sebevražda. Při vyšetřování se Jane znovu ocitá v ohrožení...