Anča a Pepík - Lomová, Lucie (Práh, 2017)
Již čtvrté pokračování sebraných příběhů královny českého komiksu Lucie Lomové. Vydejme se znovu do báječného myšího světa, plného příběhů se šťastným koncem! Ovšem než všecko dobře dopadne, užijeme si s Ančou a Pepíkem spoustu dobrodružství i legrace. Tyhle důvtipné myší děti z Ušína se už skamarádily s několika generacemi čtenářů, prošly se po divadelních prknech a prohnaly se obrazovkami v animovaném seriálu České televize.