Edgarovo prokletí - Dugain, Marc (Motto, 2008)
Životní příběh Edgara Hoovera, dlouholetého ředitele FBI, vyprávěný jeho zástupcem a jediným přítelem Clydem Tolsonem. Edgar Hoover byl jednou z nejvýraznějších postav americké politické scény a podílel se na všech dramatických událostech amerických dějin od příprav druhé světové války přes aféru s manželi Rosenbergovými, skandály kolem hollywoodských herců a hereček, vraždu Martina Luthera Kinga až po předehru k aféře Watergate.Zobrazit méně?