Jezero snů - Kleypas, Lisa (Domino, 2014)
Alex je zahořklý cinik, který nevěří v lásku. Přece nebude riskovat zklamání kvůli mlhavému příslibu štěstí. Zoe je něžná a romantická duše. Když potká Alexe, všechny instinkty jí radí utéct. Zoe to nedokáže - Alex ji silně přitahuje.