Milostný trojúhelník - Campionová, Emma (Euromedia Group - Knižní klub, 2016)
Když byl popraven hrabě z Kentu, jeho dcera Joan žila s matkou a bratrem na královském dvoře pod ochranou královny Filipy. Král Eduard III. ve snaze obhájit nárok na francouzský trůn se pouští do války a potřebuje spojence. Joan tedy odjíždí s královnou do Antverp, aby posloužila jako vějička pro bohatého a krutého pána z Albretu. Ocitá se v soukolí politických intrik a v tomto nepřátelském prostředí daleko od domova, kde se může spolehnout pouze sama na sebe, nachází nečekaného spojence.