Podezřelý č. 1 - Patterson, James (Alpress, 2016)
Od chvíle, kdy bývalý mariňák Jack Morgan založil firmu Private, její význam narostl. Stala se nejvýkonnější vyšetřovací agenturou na světě. Když najdou Jackovu bývalou milenku zavražděnou v jeho posteli, je on sám rázem hlavním podezřelým. Jack ví, že čelí nejmocnějším nepřátelům za svou kariéru. Nesmí udělat žádnou chybu, jinak přijde o vše, i o život.