Hra na schovávanou - Janouchová, Kateřina (Mladá fronta, 2015)
Když Cecilie Lundová skončí po srdečním kolapsu v nemocnici, dospěje k závěru, že pokud se nechce zničit úplně, musí se její život radikálně změnit. Připadá jí nemožné, že by měla dál žít se svým nevěrným manželem, a tak se rozhodne pro velký krok do neznáma. Není to pro ni nijak jednoduché, zvlášť když se s Johnem oba snaží, aby děti nové uspořádání poznamenalo co nejméně. Cecilii v tomto těžkém období pomáhá mimo jiné i návrat do práce na porodním oddělení. Problémům se však nevyhne ani tam.