Náš nejmladší má 4 tlapky - Gringelová, Dana (Moba, 2016)
Dana psa nechtěla, její dcera ano. Sotva je štěně doma, má ho - jak jinak - na krku matka. Že to ale bude tak strašné, to opravdu nečekala. Dvanáctkrát s ním byla venku, a sedmkrát se vyčural v bytě! Prostě hrůza. Rodina prožívá utrpení, ale vydrží. Nakonec se všechno v dobré obrátí, z nového člena rodiny se vyklube opravdový přítel a předvede všem, jak to má být: život naplno a štěstí tady a teď.