Strašidelný dům - Kimmelová, Elizabeth Cody (Euromedia Group, 2016)
Kat netouží po ničem jiném, než být normální holka. Ale vidět duše zemřelým přece není úplně normální! Když se Kat se svojí kamarádkou Jac vydá po stopách pohřešovaného chlapce do opuštěného domu, teprve jí dochází, jak moc jej její schopnost vidět duchy děsivá. Dokáže Kat přemoct vlastní strach a dopátrají se s Jac pohřešovaného chlapce?