Největší muž na světě - Brycz, Pavel (Euromedia Group - Knižní klub, 2017)
Dědeček Max byl tím největším mužem na světě - bývalý legionář, který se nikdy před nikým nesklonil. Pro malého chlapce, který přijel společně s matkou a sestřičkou na venkov, se z jeho vyprávění stala cesta vedoucí k zamlčované a popírané historii. Spolu s Maxem procházel bojišti první světové války i sibiřské anabáze. Ty největší boje však je třeba svést doma - s rodinou i režimem. A i sám největší muž má svá temná tajemství, která mohou zničit celý jeden hrdý chlapecký svět.