Procitnutí - Cole, Martina (Domino, 2012)
Patrick Brodie je muž, který ví, co chce. A také toho umí dosáhnout. Za každou cenu. Netrvá dlouho, a stane se živoucí legendou londýnského podsvětí. Muži se ho bojí, ženy mu nadbíhají. Neexistuje člověk, který by si troufl nesplnit Patrickovo přání. Krásky, kterými se Patrick tak rád obklopuje, nemají žádné iluze o životě ani nespřádají naivní sny o manželství, dětech nebo dokonce lásce. Avšak Lily Diamondová je jiná. Celý její svět se smrskl na cestu do továrny a domů k nesnesitelné matce, ale přesto z ní vyzařuje něco, čemu Patrick nedokáže odolat - a co víc, vyvolává to v něm touhu změnit její život k lepšímu