Žárlivá holka - Reid, Carmen (Oldag, 2015)
Gina se po prázdninách strávených ve slunné Kalifornii vrací do Skotska, kde ji čeká další semestr na internátní škole, kam ji její bohatá matka původně poslala za trest. A nejen ona, ale i všechny její spolubydlící mají důvod žárlit: krásná Amy na Jasona, šprtka Min touží být jako její úchvatné přítelkyně a Niffy, která zůstala doma, závidí všem, kteří jsou zpátky ve škole. Všechny studentky kromě jiného velice zajímá, co si obléknou na halloweenskou diskotéku, aby vypadaly strašidelně a zároveň oslnivě, a stále řeší módu, kosmetiku, kluky, začínající i končící lásky. A budou muset držet při sobě, aby tento semestr zvládly! Zkrátka život v internátní škole je mnohem pestřejší, vábivější a svůdnější, než by se mohlo na první pohled zdát.