Hraničářův učeň 7. - Flanagan, John (Egmont, 2013)
Kde najde Will v rozvráceném severním lénu bojovníky, které potřebuje, aby dobyl zpět hrad ovládaný sirem Kerenem a jeho tlupou zločinců a osvobodil Alyss ze zajetí? Za hranicemi se navíc shromažďují klany divokých Skotiů a chystají vpád do Araluenského království. Čas se krátí. Willova odvaha a vynalézavost - a příjezd dávného přítele - jsou to jediné, co může zabránit hrozící invazi a zachránit Alyss před děsivým osudem.