Remade - Scarrow, Alex (Dobrovský -BETA, 2019)
Leon a jeho mladší sestra Grace se nedávno přestěhovali z New Yorku do Londýna. Zatímco se potýkají s novou školou, ve zprávách se začínají objevovat zvěsti o neidentifikovaném viru z Afriky. Během týdne virus zasáhne Londýn. Lidé se mění v kapalinu před očima obou sourozenců, kteří utíkají, aby si zachránili život. Měsíc poté, co se virus poprvé dotknul zemské atmosféry, mu podléhají všechny organismy. Ale virus zdaleka není jediným nepřítelem, a přežití je jen první krok.