Zákon smečky - Hunterová, Erin (Albatros, 2017)
Zvířecí sága o statečné a nezdolné smečce psů, z nichž každý pes je jiné rasy, jiné povahy, přesto jsou svázáni společným poutem přátelství. Po sérii o kočičích klanech Warriors a knihách o putování medvědů Seekers je Survivors - Stateční třetí řadou, která se umísťuje na prvních místech v žebříčku bestselerů.