Rodinná msta - Quick, Amanda (Baronet, 2016)
Rodiny Harteů a Madisonů se vždy nenáviděly. Nenáviděli se jejich dědečkové. Nenáviděli se jejich otcové. Jako další generace by se Hannah a Rafe měli nenávidět také, jenže Hannah Harteová - úspěšná svatební koordinátorka se skeptickým pohledem na manželství - si moc dobře pamatuje na dávnou noc na pláži, kdy se z Rafea stalo mnohem víc než jen "ten pitomý Madisonův kluk". A Rafe si vzpomíná na hrdinské gesto, jež prokázalo, že nespoutaný duch Hannah je silnější než jakákoliv nenávist - a zachránilo ho před téměř jistým zatčením. Nyní se Rafe a Hannah po letech opět shledávají díky překvapivému dědictví a vracejí se do Eclipse Bay a k nepřátelství, jež stále rozděluje a zároveň spojuje jejich rodiny.