Větře, černý větře ty máš větší sílu nad mraky? - Sirovátka, Oldřich (Barrister & Principal, 2018)
Výbor lidových pohádek pro menší čtenáře. O prasátku s červenou pantličkou a stříbrným zvonečkem Jak houser oklamal lišku O chytré lišce, hloupém havranu a ještě hloupějším vlkovi Jak svět odplácí O cukráčkovi Jak šlo vejce na vandr O Bejvalíčkovi Jak sedlák vyzrál na vlka Jak chtěl vlk sežrat berana a kobylu