Ahoj z nebe - Frankelová, Laurie (Fortuna Libri, 2012)
Sam vymyslí algoritmus s jehož pomocí vám počítač naprosto neomylně najde vhodného partnera. A dostane za to výpověď, protože se ukáže, že program je tak geniální, že se páry nerozcházejí, tudíž firma přichází o klienty. Po té vymyslí pro svoji přítelkyni algoritmus s jehož pomocí může chatovat se svojí zemřelou babičkou. Přinese to ale lidem opravdu štěstí?