Vdova z Wall Street - Meyers, Randy Susan, 1952- (Ikar, 2018)
Příběh rozdělený do šesti částí popisuje ženu, která zjistí, že její manžel není tím, kým si myslela, že je. A ona se musí rozhodnout, zda s ním zůstat či odejít.