Prostitutka - Sasková, Lucia, 1985- (Naše vojsko, 2022)
Román slovenské autorky vypráví neutěšený příběh hlavní hrdinky, dívky z neuspořádaných poměrů, která chce lásku a trochu citu. Její rodina v tomto směru naprosto selhala a tak se dívka těžce prodírá životem.