Rudá galerie - Reisz, Tiffany, 1978- (Red, 2020)
Aby zachránila matčinu krachující galerii, přijme Mona nabídku pomoci od neznámého boháče, který na oplátku žádá, aby se mu Mona na jeden rok podvolila. Erotický román.