Calloway sisters. - Ritchie, Krista, 1991- (Baronet, 2021)
Rose spolu s přáteli se účastní reality show, aby zachránila svou módní značku. Její přítel Connor se snaží ochránit Rose. A producent show se snaží získat Roseino panenství... New adult romance.