Pusa na špacír - Fousek, Josef, 1939- (Euromedia Group, 2020)
Nová kniha Josefa Fouska Pusa na špacír obsahuje fejetony, z nichž mnohé byly odvysílány v Českém rozhlase Plzeň. Soubor je doplněn i některými autorovými básněmi a písňovými texty.