Stejná jako ona - Roberts, Nora, 1950- (Klokan (Alpress), 2022)
Kombinace thrilleru a románu pro ženy se spojuje v příběhu o složitém vztahu matky a dcery, o ctižádosti i o duševních otřesech z dětských let, které znovu ožívají v přítomnosti - tentokrát ovšem jako děsivá hrozba.