Ženy ze zámku Lafayette - Dray, Stephanie, 1971- (Jota, 2022)
Historická sága se odehrává ve třech časových rovinách a během tří válek. Představuje tři hlavní ženské hrdinky, které spojuje jeden zámek, ale také obrovská síla a odvaha.