Sběratel přání - Sheridan, Mia (Baronet, 2020)
Milostný román o osamělosti a lásce, v němž se autorka inspirovala klasickými příběhy jako je Kráska a zvíře nebo Fantom opery. Krásná mladá baletka a znetvořený muž, který se skrývá před světem, k sobě najdou cestu.