Chladná spravedlnost - Middleton, Anthony, 1981- (Euromedia Group, 2023)
Thriller s dobrodružnou zápletkou amerického autora přivádí na scénu toho nejlepšího velitele speciálních jednotek Malloryho. Jenomže pak se něco hodně zvrtne a život se ukáže náhle úplně v jiné perspektivě.