Výjimečný člověk : Cliftonova kronika. - Archer, Jeffrey, 1940- (Mystery Press, 2024)
Giles Barrington se ve Whitehallu konečně dozví pravdu o své ženě Karin. Je to špionka, nebo jen nevinná oběť? Harry Clifton se chystá napsat své životní dílo, zatímco jeho manželka Emma završuje deset let ve funkci předsedkyně Bristolské královské nemocnice. Do toho ji zastihne nečekaný telefonát od Margaret Thatcherové, která jí nabídne práci. Poté co Hakim Bishara z osobních důvodů odstoupí, stává se předsedou banky Farthings-Kaufman Sebastian Clifton. Jeho dcera Jessica je ale vyloučena ze Sladeovy umělecké akademie. Dokáže jí pomoct její teta Grace?