Dobrou noc s Mickeym - Baranowski, Grace (Disney Junior. (Egmont) Mickey, 2022)
Myšák Mickey a jeho kamarádi se chystají přespat v klubíku. Krátké čtení na dobrou noc v knížce s tuhými listy a celostránkovými ilustracemi.