Kroky, co slýcháš - Jašová, Jana (Simona, 1997)
Studentka filozofické fakulty v období sametové revoluce prožívá svoji první lásku a první velké zklamání. Na Honzu však nezapomíná, ani když se vdá za hodného Pavla, kterému porodí dcerušku. Zdá se, že ani Honza nezapomíná. Vymění Ivana stereotypklidně plynoucího manželství a mateřství za nejistou budoucnost se svou životní láskou?