Tekumseh 3.díl : Vyprávění o boji rudého muže, sepsané podle starých pramenů - Steuben, Fritz (KOD, 1986)
Další osudy slavného indiánského náčelníka, který se pokusil sjednotit svůj lid a vytvořit indiánský stát.