Knížka pro Robinsony. Hedvika a Ludvík. Jak jsem potkal ryby. /Postřižiny - Pavel, Ota (Odeon, 1987)
Knížka pro Robinsony (a taky pro Pátky). Tři autory spojuje postoj ke světu. Dívají se na něj s humorem, s lehce kritickjým nadhledem a přitom s radostí.